Stil

Tendințe vestimentare pentru toamna/iarna 2018

Vestea proastă este că nu mai avem prea multe săptămâni de vară, dar vestea bună este că putem purta haine frumoase și în anotimpul rece. Materialul de astăzi se adresează femeilor pasionate de modă, care vor să-și adapteze garderoba, măcar într-o mică măsură, la tendințele lansate de creatorii de modă. Poate nici nu e nevoie să investiți în haine noi, unele piese s-ar putea să le aveți deja în dulap din anii precedenți; știți doar că moda, la fel ca istoria, se repetă! Să vedem, așadar, câteva noutăți propuse pentru toamna/iarna anului 2018:

  1. Animal print. Nu este un trend nou, pentru că printurile de genul acesta se poartă deja de ceva timp încoace, dar designerii s-au gândit să le integreze și în ținutele pentru anotimpul rece – sacouri, haine, pulovere groase. Ideea cu acest imprimeu este să nu exagerați și să vă limitați la o singură piesă vestimentară, sau la accesorii.
  2. Argintiu. Dacă în ultimele luni auriul a fost vedeta, acum se va purta cu predilecție argintiul. Iar creatorii de modă pretind că nu trebuie să ne limităm doar la ținute de seară; cele mai curajoase dintre noi pot purta o piesă vestimentară argintie chiar și ziua.
  3. Poncho. Știți chestiile acelea largi de inspirație mexicană, nu? Acum, nu doar hainele de purtat pe deasupra arată așa,  ci și rochiile. Iar dacă nu vreți să arătați prea masive, pentru că acest gen de haine adaugă volum, puteți să le purtați cu centuri late în talie.
  4. Pălării. Toamna aceasta se vor purta pălăriile cu boruri uriașe, îndrăznețe. Sigur, acest trend nu este chiar pentru oricine, așa că fiecare este liberă să-l adopte sau nu.
  5. Cowgirl. Revin la modă ținutele din piele întoarsă, cu franjuri, cizmele de inspirație cowboy, țintele, salopetele ca cele purtate de fetele care trăiesc în fermele americane.
  6. Cojoacele – din piele naturală sau imitație, ele pot fi integrate în absolut orice ținută, chiar și de seară.
  7. Pantalonii de piele. Am spune că aceștia flatează multe tipuri de siluete, dacă alegeți croiul potrivit și pot fi adaptați și în ținute normale, nu neapărat în cele de inspirație rock.
  8. Boem. Chiar dacă este greu să ne imaginăm o ținută boemă în alt anotimp decât vara, designerii internaționali ne propun să ieșim din zona noastră de confort și să purtăm ținute fluide, din materiale vaporoase chiar și în anotimpul rece, cu cizme sau bocanci și bijuterii îndrăznețe.

V-ar putea interesa și:

Regulile de aur ale unei femei de aur: Coco Chanel

6 metode prin care puteți să combateți “depresia” cu care vin la pachet zilele de luni

 

 

 

 

Loading...