Eveniment Featured

Trei persoane au murit în dreptul localităţii Sălişte după ce mașina în care se aflau s-a lovit de un utilaj de deszăpezire

Trei persoane au murit în dreptul localităţii Sălişte, pe A1, la kilometrul 270, după ce maşina în care se aflau a lovit violent un utilaj de deszăpezire, care curăţa banda de urgenţă. Accidentul este cu atât mai de neînţeles, cu cât utilajul avea în funcţiune atât girofarurile, cât şi luminile de poziţie.

Impact devastator pe A1, între o maşină şi un utilaj de deszăpezire. Trei morţi, doi răniţi grav

ISU Sibiu

Trei persoane au murit şi alţi doi tineri, de 17 şi 20 de ani au fost transportaţi la spital în stare gravă, după ce şoferul autoturismului în care se aflau a lovit cu putere un camion al DRDP Braşov.

Utilajul nici măcar nu se afla pe cele două benzi de circulaţie şi deszăpezea banda de urgenţă, cu girofarele pornite şi luminile de avarie aprinse.

La un moment dat, a fost lovit violent de autoturismul în care se aflau 5 persoane.

Politistii rutieri au sosit la fata locului si efectueaza cercetari in vederea stabilirii circumstantelor in care s-a produs accidentul.

ISU Sibiu a trimis 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport, o salvare pentru victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă.