Eveniment Featured

Trei tineri cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani sunt acuzați că au violat o fetiță de 11 ani și doi băieți

Trei tineri cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani sunt acuzați că au violat o fetiță de 11 ani și doi băieți, au filmat victimele și au distribuit imaginile șocante – fapte pentru care, ca și în alte cazuri, ar putea primi niște pedepse cu suspendare.

Conform Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița, cei trei au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de pornografie infantilă, viol și complicitate la viol. „În cauză s-a reținut faptul că, la data de 02.01.2021, doi dintre inculpați, prin exercitarea de acte de violență fizică asupra unei persoane vătămate minore, au forțat-o să întrețină raporturi sexuale cu aceștia, în timp ce al treilea inculpat a produs un material video reprezentând actul sexual, pe care ulterior l-a distribuit prin intermediul unei aplicații telefonice.

La data de 09.01.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Dâmbovița au efectuat o percheziție domiciliară în urma căreia au fost ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie”, explicat DIICOT, într-un comunicat.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, victima în respectivul dosar a fost o fetiță de 11 ani, luată cu japca de pe stradă și târâtă în casa unuia dintre autori, unde cei trei s-au filmat în timp ce făceau sex oral cu aceasta. La câteva zile după acest viol, cei trei au fost trimiși în fața judecătorilor și într-un dosar în care victime sunt doi băieți. Pentru că Leonardo Marius Petrișor, Cătălin Ion Gheorghe și Marin Ștefan Radu sunt minori, în procesul respectiv au fost citați și părinții violatorilor, ca părți responsabile, precum și reprezentanții DGASPC, care, în funcție de verdictul magistraților, vor lua măsurile de protecție socială care se impun.

Deși într-o țară normală ar fi înfundat pușcăria pentru ani buni, cum în ultima perioadă mai mulți pedofili au primit pedepse cu suspendare, cei trei tineri n-ar trebui să își facă griji prea mari în privința sentinței.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.