Stil

Trucul genial care te poate ajuta să nu mai cheltuiești atât de mulți bani pe haine și accesorii

Uneori chiar nu ne putem abține! Asta este, suntem femei, ne plac hainele și accesoriile, vrem să fim frumoase și bine îmbrăcate, iar noile colecții, ori reducerile de sezon, ne fură, pur și simplu, mințile și ne golesc cardurile!

Ei bine, asta este o dependență de care trebuie să ne vindecăm. Nu de tot, dar măcar într-o oarecare măsură. Tocmai de aceea, o tipă de pe Instagram (nu contează cine), a găsit o metodă prin care putem să ne ținem la distanță de unele piese, pe care apoi vom regreta că le-am achiziționat.

Ideea este următoarea: cumpărați obiectul vestimentar, sau accesoriul dorit, dar, în loc să îl puneți în dulap pe un raft, așteptând momentul să îl purtați, nu îi tăiați etichetele (nici nu rătăciți bonul) și asezați-l pe un suport, la vedere, în dormitorul vostru, în așa fel încât să îl priviți foarte des.

După o săptămână, dacă nu vă mai place atât de mult, sau ați ajuns la concluzia că nu aveți prea multe lucruri în dulap la care să îl asortați, spuneți-i “la revedere”. Cu alte cuvinte, returnați-l, fără nicio remușcare.

Sincer, acest truc chiar ar putea funcționa!

 

V-ar putea interesa și:

Shopping-ul – pasiunea mea, sau falimentul meu? Cum să ne vindecăm de această dependență!

Începe sezonul vacanțelor! Iată câteva recomandări pentru a vă organiza bagajul cât mai eficient

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.