Vedete

Trucuri naturale de frumusețe pe care celebritățile le adoră

Or fie ele celebre și bogate, dar să știți că de multe ori vedetele de la Hollywood renunță la produsele cosmetice care costă sute de dolari și apelează tot la ingrediente naturale, pe care și noi, și ele, le avem prin bucătărie. Nu ne credeți? Iată dovada:

  1. Scrubul de buze al Priyankăi Chopra. Dânsa este o actriță de origine indiană, care de câțiva ani face furori pe la Hollywood. Ea spune că, deși are bani destui ca să apeleze la cele mai renumite produse din lume, folosește deseori trucuri de frumusețe învățate de la mama și bunica ei. Iată cum își regenerează buzele uscate și crăpate: amestecă un vârf de linguriță de sare de mare, cu câteva picături de apă de trandafir și puțină vaselină. Pryanka jură că după ce își masează buzele cu acest amestec, acestea devin moi și hidratate.
  2. Masca de păr a la Kourtney Kardashian. Nu avem nicio îndoială că surorile Kardashian pot avea parte de cele mai costisitoare tratamente pentru podoaba capilară, dar iată că una dintre ele preferă să-și aplice pe păr ulei de cocos (2 linguri), amestecat cu o lingură de oțet de mere.
  3. Demachiantul Lupitei Nyong’o. Câștigătoarea unui premiu Oscar spune că folosește avocado pentru a-și îndepărta machiajul de pe față, deoarece acesta nu îi usucă deloc pielea. Și are dreptate, pentru că fructul-minune conține o mulțime de vitamine și antioxidanți.
  4. Cate Blanchett își îngrijește pielea cu ulei de măsline. Actrița îl folosește și simplu, aplicat pe față și pe mâini, dar îl utilizează și pentru a face un exfoliant eficient pentru corp. Astfel, amestecă ulei de măsline cu puțin suc de grapefruit și o linguriță de sare de mare.
  5. Adriana Lima își hrănește părul cu o mască de avocado. Modelul Victoria’S Secret zdrobește bine un fruct de avocado, pe care îl amestecă cu balsam de păr și lasă masca să acționeze cam 45 de minute, după care se spală pe cap.

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – ca să rămână în continuare în lumina reflectoarelor, Naomi Campbell (48 de ani) urmează o dietă foarte strictă și face sport zilnic

Dietă de ducesă – ce mănâncă Meghan Markle în fiecare zi

 

 

loading...
----------------------
Loading...