Actual Featured

Trupurile a două victime de la Matei Balș nu au fost identificate până acum. Audierile continuă

Cercetările continuă la Institutul ”Matei Balș” din Capitală. În urma incendiului izbucnit vineri, 7 persoane și-au pierdut viața, iar două dintre ele nu au fost încă identificate. Astăzi s-au reluat audierile celor care au fost martori la întreaga tragedie.

Procurori, poliţişti criminalişti şi specialişti de la INSEMEX Petroşani continuă cercetările la Institutul ”Matei Balş”, unde a izbucnit incendiul care a provocat moartea a șapte persoane. Identitatea a două victime este încă necunoscută, potrivit Agerpres.

Trupurile celor două persoane au fost complet carbonizate și se află încă la INML pentru a putea fi identificate. Totodată, surse judiciare au transmis mai multe cadre medicale și rude ale victimelor au fost chemate pentru audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei.

În acest caz, Parchetul a deschis un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Între timp, anchetatorii fac verificări la activitatea privind serviciile de apărare contra incendiilor, de mentenanţă a instalaţiei electrice şi de pază a spitalului.

Vineri, în jurul orei 5:00, parterul unui pavilion de la Matei Balș, unde erau internaţi bolnavi cu COVID-19, a fost cuprins de flăcări. Inițial au fost găsite patru victime și la scurt timp a fost descoperită și o a cincea.

Sâmbătă, o altă victimă, un bărbat de 70 de ani care fusese transferat la Spitalul Universitar, a decedat. Cea de-a șaptea victimă este o femeie de 67 de ani, care a murit duminică. Aceasta era internată la un etaj superior al pavilionului, iar după incendiu a fost transferată într-o secţie ATI a spitalului, dar nu a reușit să supraviețuiască.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.