Vedete

Uimitoarea Linda Rodin și recomandările ei pentru o viață lungă și sănătoasă

Deși în țara noastră puțină lume a auzit de Linda Rodin (69 de ani), ea este o adevărată vedetă în Statele Unite ale Americii. Stilistă, femeie de afaceri de succes și creatoarea unui brand cosmetic bazat pe uleiuri naturale, Linda este, înainte de toate,  o femeie excepțională, cu o apariție plină de  eleganță și de mister. Silueta extrem de subțire, rujul puternic și ochelarii cu rame groase, au impus-o ca pe o figură iconică în lumea modei.  Cu siguranță, aparițiile Lindei pot fi o sursă de inspirație pentru toate doamnele în vârstă și nu numai. Evident că am fost  curioși să aflăm care îi sunt armele secrete.

Într-un interviu pentru celebra revistă Vogue, Linda spune că somnul este secretul ei. Doarme foarte mult, se trezește târziu și, în plus, are grijă să mănânce sănătos, fără să fie preocupată prea mult de o hrană diversificată. Ea susține că mesele ei arată cam la fel,  zile la rând: salată, avocado, ouă fierte, somon, sau altfel de pește,  foarte rar pâine sau brânză, ulei de măsline, toate de foarte bună calitate și, dacă se poate, organice. Mesele ei sunt foarte simple și, uneori, mai adaugă un pahar de vin roșu.

Linda spune că singura ei problemă este faptul că îi place mult… sarea. Încearcă, totuși, să fie atentă la cantități, pentru că este conștientă de efectele ei nocive. În rest, spune ea, are o viață liniștită. Iese din casă zilnic ca să-și plimbe cățelul și recunoaște că aceasta este singura formă de mișcare pe care o face. Nu se prea omoară după sport, tocmai de aceea, are grijă să doarmă măcar opt ore pe noapte și să mănânce sănătos.

“Când ești tânăr”, spune Linda Rodin, “crezi că toată lumea e bătrână. Dar nu poți fi tânăr pentru totdeauna. Nu mi-aș face vreun lifting, sau altă operație estetică, nu cred că ar funcționa pentru mine.  Mă concentrez pe sănătate și cred că asta ar trebui să facă toată lumea, pe măsură ce înaintează în vârstă.  Oamenii ar trebui să descopere lucrurile care îi fac să se simtă bine:  unora le place să înoate, altora să alerge, mie îmi place să dorm. Nu uitați: viața este prea scurtă ca să o irosești cu prostii și cu lucruri pe care le detești. Trebuie să te simți cât mai bine în fiecare zi, indiferent dacă ești tânăr, sau bătrân”

V-ar putea interesa și:

Faceți cunoștință cu Lyn Slater. La 64 de ani, și-a construit o carieră impresionantă în domeniul modei, dintr-un… accident

Vârsta este doar un număr. O dovedește din plin Carmen Dell’Orefice, care este încă model, la 87 de ani!

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.