Eveniment Featured

Un bărbat „îngropat” în urmă cu câteva luni a venit acasă în prag de Crăciun la mama lui . Cum e posibil așa ceva

O situație comico-tragică a avut loc în Iași! Un bărbat dat dispărut în urmă cu mai multe luni a fost ”îngropat” după ce s-a constat că e decedat, însă în prag de Crăciun a venit acasă la mama lui! Cum e posibil așa ceva, ei bine, priviți!

Nu, nu sunteți într-un film de groază, ci vă prezentăm o poveste cât se poate de reală ce a avut loc în această perioadă în localitatea Costuleni din județul Iași!

După ce în urmă cu mai multe luni a fost dat dispărut de către rude, deoarece nu a mai dat niciun semn de viață, aceștia au alertat poliția, însă până într-o zi când au fost chemați la morga unui spital pentru a constata dacă unul dintre cadavre este al său!

Fără a se mai sta pe gânduri, rudele au preluat cadavrul de la morgă, s-au pregătit cu toate obieceiurile pentru înmormântare, iar în urmă cu doar câteva zile l-au condus pe ultimul drum, însă ce să vezi!

Cu foarte puțin timp înainte de Crăciun, bărbatul s-a întors acasă la mama lui, iar ajuns în fața porții toată lumea a rămas șocată de cele întâmplate. Era viu, mai bine ca niciodată și extrem de nedumerit de toate cele întâmplate!

Pentru toată lumea a fost ca un personaj din filmele horror, căci cu doar câteva zile îl dusese la groapă, iar acum e în fața lor.

Ei bine, situația comico-tragică are și o explicație. Bărbatul povestește că a plecat de acasă să lucreze la o fermă în luna octombrie, însă de atunci nu a mai dat niciun semn deoarece nu a mai avut de pe ce și niciun număr de telefon.

Rudele s-au îngrijorat, iar atunci când au fost anunțate să meargă la morgă un alt cadavru care semăna cu al acestuia a fost preluat de familia lui. L-au dus acasă, sicriul a fost închis tot timpul, l-au îngropat, însă de fapt nu era bărbatul în cauză!

Acum el va trebui să dovească în fața autorităților că e viu și nevătămat, însă trebuie să vă spunem că bărbatul a mers chiar și la ”mormântul său”, unde și-a văzut crucea, dar acum rămâne o singură întrebare, oare al cui e de fapt cadavrul îngropat?

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.