Eveniment Featured

Un nou deces a fost raportat, în urma incendiului de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”

Un nou deces a fost raportat, în urma incendiului de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” izbucnit în această dimineață. Astfel, bilanțul ajunge la cinci morți, dintre care patru găsiți carbonizați. Ce nouă ipoteză iau în calcul autoritățile?

Încă un deces a fost raportat în urma incendiului devastator de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, după ce s-a anunțat că patru persoane și-au pierdut viața, dintre care trei găsite carbonizate.

Unul dintre cadavre ar fi fost găsit pe holul principal al pavilionului 5, situat pe atajul 2 al spitalului, un altul, carbonizat, ar fi fost descoperit în salon, între paturi, unul altul în baia salonului și altul pe balcon. Cel de-al cincilea pacient a fost descoperit cu doar puțin timp în urmă. Pompierii nu au putut să identifice victima până la acest moment, starea ei fiind una foarte gravă dn cauza arsurilor.

A fost găsită și a cincea persoană decedată! Ce ipoteză este luată în considerare

O nouă ipoteză luată în considerare de către anchetatori a fost emisă chiar de către brancardierii de pe secția în care a izbucnit incendiul. Aceștia spun că unul dintre pacienți și-ar fi dat masca de oxigen jos, punând-o lângă o tabletă, lângă cablul de încărcare al telefonului, toate acestea fiind în apropierea buteliei de oxigen. Astfel, ar fi apărut un scurtcircuit la priza în care se afla încărcătorul iar din această cauză ar fi izbucnit incendiul.

S-a aflat și identitatea victimei care a necesitat resuscitare, dar care, din păcate, nu a mai surpaviețuit. Este vorba despre o femeie de aproximativ 80 de ani, care suferise arsuri pe 20% din suprafața corpului.

„Conform informațiilor primite, unul dintre pacienții ajunși la Spitalul de Urgență Floreasca este cel care a avut nevoie de resuscitare și care, între timp, a decedat (a patra victimă). Este vorba despre o femeie, în jurul vârstei de 80 de ani, care avea și arsuri pe 20% din suprafața corporală”, transmite Ministerul Sănătății.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.