Actual

VIDEO – Bolnavă de coronavirus, mesaj de pe patul de spital: „Dacă vă gândiţi să vă asumaţi vreun risc, uitaţi-vă la mine”

O pacientă diagnosticată cu noul coronavirus din Marea Britanie care avea probleme de respiraţie a postat un clip video de pe patul de spital. Aceasta încearcă să-i avertizeze pe oamenii care cred că lor nu li se va întâmpla, scrie Bussiness Insider, preluat de Mediafax. În videoclip, femeia tuşeşte puternic şi le arată internauţilor tuburile din braţele ei.

În videoclip, care s-a răspândit pe reţelele de socializare, Tara Jane Langston le-a arătat internauţilor cele două tuburi din braţele ei şi tubul de respiraţie pe care îl folosea, gâfâind în timp ce vorbea.

Langston a declarat pentru MailOnline că în momentul în care respiră este „ca şi cum ar avea un pahar în plămâni”.

Langston, despre care MailOnline a anunţat că se află la Spitalul Hillingdon din Londra, a avertizat: „Dacă cineva se gândeşte să-şi asume vreun risc, uitaţi-vă la mine… Pentru ca daca va fi intr-adevar rău, atunci vei ajunge aici”.

De când a realizat videoclipul, ea şi-a revenit parţial şi a fost mutată de la secţia de terapie intensivă, a informat joi MailOnline.