Featured Vedete

Vlăduța Lupău a pierdut o persoană foarte dragă ei! Cântăreței de muzică populară nu i-a venit să creadă când a aflat această veste

Vlăduța Lupău a început dimineața zilei de azi cu o veste foarte tristă. O persoană care i-a fost foarte dragă, mama unui bun prieten, s-a stins din viață într-un accident rutier.

Cântăreței de muzică populară nu i-a venit să creadă când a aflat această veste și a izbucnit imediat în plâns căci s-a gândit prin ce fel de momente trebuie să treacă prietenul ei.

„Azi dimineață am primit o veste tulburătoare și anume mama unui bun prieten s-a stins din viață într-un accident rutier…Veșnică pomenire”, este mesajul postat de cântăreață pe rețeaua Facebook.„Mi-am dat seama care sunt cu adevărat greutățile și necazurile în această lume și în această viață!

Mi-am dat seama că suntem lăsați pe pământ și nu știm când plecăm…într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la el…și atunci nu se mai poate schimba nimic!

Mi-am dat seama că atât eu, cât și multă lume am auzit că s-a plâns în acest an… de ce?! Pentru că uite…noi suntem sănătoși și suntem TOȚI”, a continuat să scrie Vlăduța Lupău după șocul trăit de aflarea veștii morții mamei amicului ei.

La cuvintele duioase au reacționat și fanii care au felicitat-o pe cântăreață pentru adevărul rostit în mesajul postat pe Facebook: „Cât adevăr! Multumim frumos pentru frumoasele cuvinte dar și pentru minunatele cântece care ne-au făcut să trecem cu bine peste aceste momente greu încercate! Bunul Dumnezeu să vă ajute și în anul care vine!”.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.