Featured Vedete

Vlăduța Lupău a reușit să surprindă pe toată lumea cu răspunsul său! Este sau nu pregătită să devină mămică?

Vlăduța Lupău a reușit să surprindă pe toată lumea cu răspunsul său! Interpreta de muzică populară a fost mai sinceră ca niciodată în platou unei emisiuni tv. Este sau nu pregătită să devină mămică?

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Pe lângă talentul ei incontestabil în muzică, faimoasa interpretă a reușit să se facă remarcată și prin frumusețea ei ieșită din comun, având un chip și un trup perfect, pe care multe dintre femei și-ar dori să-l aibă!

Invitată la o emisiune tv cântăreața a vorbit despre copilăria și vizitele la bunicii săi din Maramureș. Totodată, Vlăduța a ținut să facă noi dezvăluiri despre familia ei și cum a început să cânte.

„Sincer, când eram mică și mergeam la colindat la bunicii mei din Maramureș, mă duceam îmbrăcată efectiv în costum popular și eu atuncea nu cântam la modul să devin cineva.” a spus Vlăduța Lupău.

Întrebată dacă iși aduce aminte de un cadou memorabil pe care l-a primit de-a lungul timpului de la Moș Crăciun, Vlăduța a răspuns amuzăta de amintirea ce i s-a strecurat în minte că: „Da, am primit de la tatăl meu o chitară. Cred că aveam vreo 9 sau 10 ani și eu eram o persoană destul de egoista deși mai aveam un frate, dar tot timpul ne ciondaneam. Asadar, ca să fiu sigură că nu se atinge Bogdan, fratele meu de ea, care era împachetată într-o hârtie de carton, am scris „chitara este a Vlădutei”

Vlăduța Lupău a mărturisit că voia să cânte la mai multe instrumente în copilărie precum chitară, vioară sau orgă, dar a renunțat la aceste idei după câteva ore de lecții. Aceasta a rămas la ce se pricepe cel mai bine și anume la cântatul cu vocea.

Vlăduța Lupău este pregătită să devină mamă?
De asemenea, la sfârșit, invitata specială a dezvăluit și o veste importantă pentru anul care vine! Interpreta de muzică populară a lămurit cum stau, de fapt, lucrurile și a răspuns la curiozitatea care stă pe buzele tuturor și anume: Când va deveni mămică?

Curiozitatea prezentatorului și-a făcut simțită prezența când a spus că poate la anul cântăreața va veni cu o nouă veste, referindu-se la un posibil bebeluș care urmează să vină pe lume. Vlăduța Lupău a răspuns afirmativ spre suprinderea tuturor!

”Nu depinde de mine. Domne Ajută! Atunci chiar ar fi un an excelent, dar îl sperăm cu toții să vină” a declarat cântăreața pentru o emisiune tv.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.