Stil

Vrei o talie subțire în doar o săptămână? Iată ce poți face pentru asta

Toate femeile își doresc să aibă acea formă de clepsidră care îi vrăjește pe bărbați și care le face să arate ca niște zeițe. Din păcate, există câțiva factori care le sabotează acest vis: sedentarismul, dieta deficitară, ori genetica.  Totuși, această misiune nu este una imposibilă și, cu puțin efort, puteți obține rezultate vizibile chiar într-o singură săptămână. Iată cum:

  1. Modificați-vă dieta. Studiile științifice au demonstrat că o dietă bazată preponderent pe consumul de cereale integrale, legume și fructe (acestea în cantități mici!), ajută la reducerea grăsimii nedorite. De asemenea, reduceți numărul de calorii consumate, cu aproximativ 400-500/zi. Pentru asta nu trebuie să mâncați mai puțin, ci mai sănătos.
  2. Beți mai multă apă. Este foarte important ca atunci când încercați să pierdeți în greutate, să vă hidratați corespunzîtor. Acest lucru ajută la prevenirea confuziei organismului vostru în legătură cu setea, ori foamea. Pentru a limita tendința de a mânca prea mult, beți mai multe lichide. Acest lucru este benefic, de asemenea, pentru piele și păr.
  3. Concentrați-vă pe calitate, nu pe cantitate. Secretul unei cure de slăbire sănătoase nu este să nu mănânci nimic, ci să faci alegeri inteligente, axate pe alimente sărace în calorii, dar bogate în nutrienți.
  4. Faceți mișcare. Rezultatele pe care le veți obține depind și de cât de mult sunteți dispuse să faceți sport. Începeți cu exerciții ușoare și creșteți treptat intensitatea efortului.
  5. Alegeți hainele potrivite. Acesta este un truc care nu vă va face, evident, talia mai subțire, dar care o poate face să arate așa. Așadar, purtați obiecte vestimentare la care să se potrivească centurile late, un truc care îi va face pe privitori să creadă că aveți un mijlocel tras prin inel!

V-ar putea interesa și:

Dieta cu roșii – te ajută să scapi de 2-3 kilograme în 10 zile

11 metode prin care puteți arde mai multe calorii zilnic

 

Loading...