Stil

Vrei să pari mai slabă decât ești în realitate? Te învățăm noi câteva trucuri simple

Materialul de astăzi este dedicat acelor femei care vor să creeze aparența că sunt ceva mai slabe decât în realitate, fără să apeleze, însă, la sport, sau la diete.  Le oferim, de fapt, câteva trucuri care pot păcăli ochiul privitorului și care sunt foarte simplu de urmat:

  • Purtați haine de mărimea voastră actuală. Cu alte cuvinte, chiar dacă ați luat câteva kilograme în plus, nu încercați să intrați în hainele vechi cu orice preț, deoarece acestea vor plezni pe voi și vă vor face să arătați… rotunjoare! Nici cele foarte largi nu o să vă avantajeze, dacă nu au croiala potrivită. Mai bine investiți în câteva piese care reflectă actuala voastră greutate.
  • Purtați pantaloni și fuste cu talia înaltă. Poate nu aveți idee cât de mult poate schimba percepția despre siluetă o anumită croială a hainelor, dar o să vă convingeți singure că anumite piese vestimentare, cum sunt cele sugerate de noi, vor crea iluzia că aveți picioare mai lungi și talia mult mai subțire.
  • Purtați culori mai închise în zonele care vă dezavantajează. Nu toată lumea se îngrașă la fel – unele persoane acumulează grăsime în partea superioară a corpului și pe abdomen, în timp ce altele se rotunjesc mai mult de la brâu în jos. Ideea este să îmbrăcați zonele care vă nemulțumesc în haine închise la culoare și să purtați culori deschise în rest, pentru a crea un echilibru vizual.
  • Folosiți autobronzant! Da, ați auzit bine, un corp foarte bronzat va părea mult mai subțire decât în realitate, iar imperfecțiunile nu vor mai fi atât de vizibile.
  • Stați cât mai drepte! Atunci când aveți postura corectă și spatele nu este cocoșat, silueta va părea mult mai subțire și mai atrăgătoare.

 

V-ar putea interesa și:

7 recomandări ca să arătați instant mai atrăgătoare

Îmbracă-te astfel încât să-ți ascunzi defectele și să-ți pui în valoarea atuurile. Câteva trucuri de la stiliști

 

 

loading...
----------------------
Loading...