Diete

Vrei să slăbești, dar fără diete imposibile și ore extenuante la sală?

Iată noi trucuri care te vor ajuta să dai jos câteva kilograme.

Fiți sincere: de câte ori pe an vă apucați de o nouă dietă? Și chiar funcționează?

Se vede treaba că nu, de vreme ce,  după o anumită perioadă de timp,  sunteți din nou la regim. Procesul de slăbire nu ar trebui să fie atât de complicat și stresant. Tot ce ar trebui să faceți este să deprindeți niște obiceiuri noi, mai sănătoase, care vă vor ajuta să dați jos kilogramele nedorite. Am mai abordat de câteva ori acest subiect, al trucurilor de slăbire care sunt la îndemîna oricui și nu cer eforturi prea mari, însă, când vine vorba de acest subiect fierbinte, care interesează milioane de femei, întotdeauna este loc de noi metode. Așadar:

Cumpărați-vă veselă albastră(!). Un studiu recent a demonstrat că această culoare are puterea să reducă pofta de mâncare. Așa că ați putea încerca o schimbare, decorându-vă masa cu farfurii, pahare și servețele de culoare albastră.

Fiți mai optimiste. Fiecare gând pozitiv contează mult. Ideea este să vă fixați cu încredere obiectivele și să le repetați mereu în gând, ca pe o mantră. De exemplu: “pot să mănânc porții mai mici”, sau “pot să renunț oricând la desert”. Aceste gânduri optimiste o să vă ajute să realizați mai ușor ceea ce v-ați propus.

Încercați să faceți măcar 30 de minute de sport pe zi. O dietă echilibrată este foarte importantă, dar, combinată cu mișcare fizică (orice vă place, de la Pilates, la jogging, mers cu rolele, cu bicicleta, sau chiar pe jos), va avea efecte rapide și vizibile asupra siluetei.

Mâncați cât mai încet posibil. Nu vă grăbiți să înghițiți rapid alimentele, ci mestecați pe îndelete fiecare îmbucătură. Înfulecatul duce la supraalimentare. Când creierul vostru va ajunge la concluzia că stomacul este plin, cu siguranță că deja ați mîncat prea mult. Iar când ieșiți în oraș, alegeți mereu porții mici.

Nu mâncați în fața computerului sau a televizorului. În acele momente nu veți acorda atenție mesei în sine, iar asta vă va face să mâncați mult mai mult decât aveți, de fapt, nevoie.

Păstrați-vă casa răcoroasă. Când vă este puțin frig, corpul se va strădui să producă mai multă căldură, iar astfel va arde mai multe calorii. Firește, nu vă sugerăm să vă mutați într-un iglu, ci doar să nu supraîncălziți locuința!

Citiți etichetele de pe produsele cumpărate. Cu siguranță, dacă veți face mereu acest lucru, veți ajunge să puneți în coș mult mai multe alimente sănătoase și veți face astfel alegeri potrivite, care vă vor ajuta să slăbiți mai ușor.

Obișnuiți-vă să gătiți mâncarea mai picantă, dacă vă place și o tolerați. Este bine știut faptul că ardeii iuți stimulează metabolismul și accelerează arderea grăsimilor inestetice.

 

Despre slăbit, într-o abordare foarte prietenoasă!

Start la slăbit! Bonus: trucuri de vedete

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.