Stil

Vrei să te îmbraci frumos, dar cu bani puțini? Iată câteva sugestii pentru a înfrumuseța orice ținută

Imaginea pe care o afișezi în public contează mult mai mult decât crezi. Dacă vrei să fii respectată și apreciată de cei din jurul tău, atunci trebuie să fii cât mai curată și mai îngrijită, să nu ieși din casă cu părul murdar și nearanjat, să ai manichiura făcută și, nu în ultimul rând, să porți haine drăguțe, care te flatează. Chiar dacă nu ești prea pasionată de modă, tot ar trebui să recurgi măcar la câteva dintre recomandările noastre, mai ales că acestea nu necesită nici cine știe ce efort și nici o căruță de bani!

  1. Încearcă să-ți marchezi talia ori de câte ori poți. Silueta clepsidră nu se va demoda niciodată și te va face să arăți mai feminină.  În plus, o curea bine aleasă este un accesoriu care va pune orice ținută în valoare.
  2. Poartă accesorii.  O eșarfă, o pălărie, un colier drăguț, o pereche de cercei, o poșetă deosebită –  pot scoate din anonimat chiar și cea mai simplă și mai banală ținută. În plus, vor crea celor din jur impresia că te-ai străduit puțin atunci când te-ai îmbrăcat, nu doar ai aruncat niște haine la întâmplare pe tine.
  3. Ține cont de ce este la modă, dar fără să exagerezi. Sfatul nostru este să-ți construiești garderoba într-o mare proproție din piese clasice, nemuritoare, la care să adaugi din când în când câte un element care este în trend, pentru a-ți transforma ținutele în ceva modern și actual. Pentru asta, nu trebuie să cheltuiești prea mult! Alege, așa cum spuneam, doar câteva piese la modă în fiecare sezon.
  4. Ai grijă la proporții. De fiecare dată când alcătuiești o ținută, trebuie să fii atentă să arăți armonios. Uite, de pildă, dacă pui pe tine o bluză mai scurtă, atunci combin-o cu o fustă sau o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Dacă ai picioare scurte și gleznele groase, nu purta pantofi cu baretă. ș.a.m.d.
  5. Nu ocoli magazinele vintage, sau second hand. Pe lângă faptul că articolele vestimentare cumpărate de acolo sunt mult mai ieftine, ele pot arăta minunat în combinație cu piese actuale și moderne.
  6. Poartă pantofi frumoși, nu doar comozi. Poate acesta este singurul capitol unde trebuie să investești mai mulți bani. Încălțămintea poate să-ți ruineze o ținută, sau, dimpotrivă, să te facă să arăți mai stilată (sau mai sexy, depinde ce-ți dorești). Tocmai de aceea, NU purta pantofi urâți!

 

V-ar putea interesa și:

7 greșeli de stil care te pot face să arăți mai în vârstă

Descoperă ce culori te pun cel mai mult în valoare, în funcție de tipul tău de ten

loading...
Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.