Sănătate

Vreți să slăbiți și să rămâneți în formă? Iată câteva trucuri de la surorile Kardashian

Fac ce fac, dar reușesc să rămână mereu în atenția opiniei publice și chiar să facă milioane de dolari din asta. Vorbim despre membrii clanului Kardashian. Recent, presa internațională a vuit despre faptul că trei dintre vestitele surori (Kylie, Kim și Khloe),  așteaptă câte un copil. Așa s-au hotărât ele, să îi facă deodată! Popularitatea (meritată sau nu) de care se bucură domnițele le-au transformat (din păcate, zicem noi) în modele pe care mii de tinere din întreaga lume încearcă să le urmeze. Totuși, surorile Kardashian fac și lucruri bune. Printre acestea, se numără grija permanentă pe care o au pentru un stil de viață sănătos. În articolul de astăzi o să vorbim despre câteva trucuri de slăbire despre care vedetele jură că sunt eficiente.

  1. Ziua trebuie începută cu un mic dejun energizant. Kendall spune că dimineața mănâncă ouă, avocado și fulgi de ovăz (toate se regăsesc pe lista alimentelor sănătoase). Kim se laudă, de asemenea, că optează pentru ouă și ovăz, sau pentru un shake din fructe și legume. Se pare că aceste alimente reușesc să îi dea un impuls metabolismului, care va rămâne activ întreaga zi.
  2. Gustări sănătoase și la îndemână. Surorile fac eforturi să elimine din alimentația lor chipsurile sau alte gustări nesănătoase, care scad energia și nu sunt, până la urmă, decât calorii goale (și multe), care nu ne folosesc la nimic.  Consumă, în schimb, nuci, semințe, fructe, sau o felie de pâine integrală cu unt de arahide.
  3. Sport, sport și iarăși sport. Oricât de ocupate ar fi, surorile încearcă să facă zilnic mișcare fizică. Fie că aleargă în jurul casei sau în parcuri, fie că se antrenează cu antrenorul preferat al vedetelor, Gunnar Peterson, ele spun că fără transpirație nu ai cum să fii sănătos și să rămâi în formă.
  4. Fără zahăr. Dacă vă doriți să aveți mai multă energie și o piele mai fină, atunci zahărul rafinat trebuie să dispară din alimentația voastră. Kortney susține că atunci cînd nu consumă o perioadă mai îndelungată dulciuri, reușește să își amelioreze vizibil celulita.
  5. Grăsimile sunt bune. Surorile Kardashian spun că nu trebuie să renunțați la grăsimi sănătoase, precum cele din avocado, nuci sau unt de arahide, pentru că atunci veți avea tendința să mâncați mai multe dulciuri și mai mulți carbohidrați.
  6. Fără băuturi carbogazoase. Surorile spun că acestea sunt o capcană, chiar dacă pe ambalaj scrie că au zero calorii, pentru că mențin dependența de dulciuri și în plus,  nu  au nicio valoare nutritivă.
  7. Cât mai multe salate sănătoase. Chiar dacă uneori își mai permit și câte o masă mai puțin sănătoasă, cel mai adesea, surorile Kardashian mănâncă salate. Ele spun că acestea pot fi preparate ușor  în casă, dar se găsesc și în meniurile tuturor restaurantelor, așa că nu aveți nicio scuză să comandați prostii.

 

Secrete de vedete: Khloe Kardashian ne spune care sunt pentru ea cele 5 alimente minune!

Kim Kardashian își iubește formele apetisante, însă nu și grăsimea! Află cum a slăbit faimoasa vedetă după cele două nașteri

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.