Stil

Zece tipologii de femei cu care bărbații nu se prea grăbesc să se însoare

Să-ți găsești adevărata dragoste, sau sufletul pereche, poate fi o adevărată provocare. Și asta pentru că oamenii pe care îi întâlnești sunt extrem de diferiți, iar uneori destul de departe de ceea ce cauți. O specialistă în relații din Statele Unite ale Americii susține că există 10 categorii de femei care îi cam bagă în sperieți pe bărbați. Iată care sunt acestea:

  1. Fata lui tata. Toți vrem să ne simțim speciali, iar fetele care se încadrează în această cateoprie au găsit deja persoana care să le iubească, respecte, ajute și să fie lângă ele ori de câte ori au nevoie: tatăl! Ei bine, în aceste condiții, unui bărbat i-ar fi cam greu să intre în competiție cu acest tip de relație, mai ales că noua iubită pare dornică să apeleze mai degrabă la tatăl său pentru orice problemă și să petreacă foarte mult timp cu el. Orice ar face un bărbat, niciodată nu va fi mai bun în ochii ei decât… tatăl.
  2. Petrecăreața. Știți genul acela de fată care adoră petrecerile, cluburile, concertele și ieșirile în oraș? Ei bine, un astfel de specimen poate fi greu de tolerat, dacă nu faci parte din aceeași categorie de persoane ca și ea. Și asta pentru că nu ai nicio șansă să petreci o seară romantică acasă, vizionînd un film bun și savurând o cina delicioasă –  ea își va dori tot timpul să iasă.
  3. Studioasa. La prima vedere, să cunoști o fată dedicată studiilor, cultă, preocupată de carieră, cu care să ai ce discuta, nu pare deloc o idee rea. Atunci, însă, când vei descoperi că te pune mereu pe planul al doilea (sau chiar mai rău) și este mai mereu ocupată cu examenele și cărțile, atunci când strâmbă din nas când îi propui o ieșire la film, parcă lucurile nu mai arată atât de bine.
  4. Domnișoara „gelozie”. Acest tip de femeie nu va lăsa pe nimeni să se apropie de tine, te va lua mereu la întrebări, va fi mereu suspicioasă, îți va verifica mesajele pe telefon, ș.a.m.d. Cu timpul, vei descoperi că nu asta îți dorești de la viață și de la o relație!
  5. Bârfitoarea. Este preocupată excesiv de ceea ce fac, sau de ceea ce au ceilalți. Practic, nu vei auzi altceva de la ea decât bârfe despre prieteni și vecini, iar acest lucru s-ar putea să te cam obosească pe termen lung. În lumina asta, „geloasa” pare o opțiune mai bună, pentru că măcar ea este interesată de tine, nu de alții.
  6. Preferata mamei. Există cazuri – rare, trebuie să recunoaștem – când fata pe care o prezinți mamei tale,  o cucerește definitiv. Să te ții, atunci, cu două femei care vor să îți facă program și să te perfecționeze!
  7. Panicata. Este genul de femeie care își face griji pentru orice, care devine isterică din te miri ce probleme mărunte, care te va suna de o mie de ori pe zi ca să te întrebe dacă ești bine, dacă ai mâncat, dacă ți-ai luat medicamentele. ș.a.m.d. La un moment dat, s-ar putea să ți se aplece de atâta grijă.
  8. Cicălitoarea. Este, poate, tipul de femeie cel mai greu de suportat, pentru că stă tot timpul cu gura pe tine și îți amintește mereu că nu faci nimic cum trebuie, că o faci să se simtă nefericită, ș.a.m.d. Sfatul nostru: fugi unde vezi cu ochii!
  9. Fashionista. Fata asta știe tot ce este la modă, este obsedată să își cumpere mereu haine noi, să fie îmbrăcată ultimul răcnet și să arate tot timpul ca scoasă din cutie. Problema intervine atunci când vrea să-ți schimbe și ție garderoba și ține morțis să îți arunce la gunoi toate tricourile vechi, dar atât de comode, ca să le înlocuiască cu te miri ce bluză ridicolă, dar trendy!
  10. Regina frumuseții. Tipul acesta de femeie, ca și cea preocupată de modă, arată senzațional și se bucură de o atenție imensă din partea bărbaților. De multe ori, tipul cu care se întânește nici nu înțelege de ce l-a ales pe el. Oare asta își dorește de la o relație? O femeie frumoasă și, de multe ori, fără creier?

V-ar putea interesa și:

Zece motive pentru care bărbații sunt atrași de femeile mature

Te-ai îndrăgostit și totul pare minunat, dar… de unde știi că EL este alesul?

 

Loading...