Vedete

Zvonurile despărțirilor se țin lanț la Hollywood: „frumușica” îi calcă pe urme bunului său prieten George Clooney

Nu știm exact ce se întâmplă cu vedetele de la Hollywood, dar puține căsnicii între celebrități trec proba timpului. După ce au apărut tot mai multe zvonuri privind un posbil divorț între carismaticul George Clooney și avocata Amal Alamuddin, iată că și cea mai bună prietenă a actorului se pregătește să-i spună adio soțului său.

Julia Roberts și  directorul de imagine Danny Moder se află, potrivit unor apropiați, în mijlocul unei dispute conjugale. Deși cei doi locuiesc în continuare împreună, se pare că actrița de 52 de ani a decis să vândă vila de lux în care locuiesc, ca să evite să mai dea ochii cu Daniel. Sursele susțin că, de fiecare dată când se întâmplă acest lucru, iese cu scântei, iar abuzurile verbale sunt nelipsite.

Zvonurile despre divorț au apărut de multă vreme, dar cei doi au încercat, fără succes,  să își salveze mariajul, mai ales că au și trei copii împreună. După ce va vinde locuința din Los Angeles, Julia vrea să cumpere o casă în San Francisco.

Pe vremuri, când era încă foarte îndrăgostită, iată ce spunea celebra actriță despre relația cu soțul ei:  „Întâlnirea mea cu Daniel nu poate fi comparată decât cu o perturbare tectonică puternică. Era ca şi cum pământul s-ar fi despărţit. Mi-am dat seama imediat că viaţa mea se va schimba pentru totdeauna, iar totul va fi complet diferit „.

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – pandemia i-a pus mariajul pe butuci unuia dintre cei mai celebri actori de la Hollywood!

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.