Frumuseţe

Arată-mi ce sprâncene ai, ca să-ți spun cine ești!

Dacă ochii sunt considerați ferestrele sufletului, atunci sprâncenele sunt ramele lor!  Iar forma acestora poate spune o mulțime de lucruri despre  caracterul posesoarei lor.

Sprâncenele normale. Nici prea groase, nici prea subțiri, au o formă ușor curbată, încep și se termină pe aceeși linie. Ei bine, posesoarea unei astfel de perechi de sprâncene este o persoană care crede în valorile tradiționale și  are  un caracter puternic.  Nu are tendința să dramatizeze lucrurile, inspiră încredere, iar asta îi face pe mulți oameni să îi caute compania.

Sprâncene foarte lungi. Cine are astfel de sprâncene poate face față cu brio oricărui stres, este o persoană sociabilă, cu o personalitate vibrantă, interesată de tot felul de lucruri din domeniul artelor și care obișnuiește să își rezolve singură problemele, fără a apela la ajutorul celorlalți. Se poate spune, categoric, că este o persoană extrem de puternică.

Sprâncene scurte. Posesoarea unor astfel de sprâncene este atentă la detalii și nu prea agreează persoanele care i se plâng mereu de problemele lor, cu atât mai mult cu cât și ea are dificultăți de comunicare. Este însă ambițioasă, perseverentă și niciun obstacol nu o doboară.

Sprâncene foarte groase. Aveți astfel de sprâncene? Ei bine, atunci sunteți o persoană extrem de încrezătoare în propriile calități, sigură pe ea și pe puterea ei de atracție.  Reușiți să faceți față conflictelor, iar atunci când v-ați propus să realizați ceva, sunteți, pur si simplu, de neoprit! Vă interesează prea puțin părerea celor din jur și sunteți hotărâte să vă trăiți viața așa cum vă place.

Sprâncene subțiri. Femeile care le au sunt de obicei delicate, urăsc conflictele și fac tot posibilul să le evite. De asemenea, sunt bune ascultătoare și pline de compasiune. Te poți baza pe ele, atunci când ai o problemă: te vor ajuta, măcar cu un sfat de bun simț.

Sprâncene foarte arcuite. Adesea, femeile cu astfel de sprâncene fac o impresie greșită la prima întâlnire. Oamenii le cred egoiste și arogante, dar adevărul este că nu le place să își deschidă sufletul în fața unor persoane care nu le-au câștigat încă încrederea. Sunt perfecționiste și au tendința să își exagereze defectele.

Sprâncene joase. Posesoarea unor astfel de sprâncene este o persoană demnă de toată încrederea, în orice situație. Astfel de femei sunt capabile să își construiască relații de lungă durată, atât de dragoste, cât și de prietenie.

Sprâncenele triunghiulare. Această formă indică o personalitate dinamică și capabilă să ia decizii rapide în orice situație. Femeia care le are este un leader înnăscut, plină de spontaneitate și cu siguranță, nimeni nu se plictisește în prezența ei. Este o sursă de inspirație pentru cei din jur și niciodată nu se ferește să își asume responsabilitățile.

Sprâncene rotunde. Sunt un semn de bunătate, de compasiune. Posesoarea lor nu este niciodată indiferentă la problemele altora și este mereu gata să sară ăn ajutorul celor aflați într-un impas. Iar cei din jur o adoră pentru asta.

Sprâncene drepte. Indică o minte analitică și o persoană foarte intuitivă. Știți vorba: măsoară de zece ori și taie o dată! Posesoarea lor este directă, sinceră și nu se ferește să rostească adevăruri dureroase în față.

Sprâncene ascendente. Le au femeile pasionale, care nu-i pot lăsa indiferenți pe cei care le întâlnesc. Ele știu exact ce își doresc în viață și găsesc metreu modalitatea să obțină ce și-au propus.

 

De sărbători, despre machiajul sprâncenelor

Cum poți să arăți bine fără machiaj, sau cu unul extrem de subtil? Sfaturi de la make-up artiștii vedetelor

1 Comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.