Timp Liber

Opt lucruri pe care NU trebuie să le faci la prima întâlnire!

Prima întâlnire cu un bărbat poate fi o adevărată piatră de încercare pentru relația voastră viitoare. Mai exact, ea poate decide dacă va mai exista o a doua întâlnire, sau dacă te vei trezi că nu te mai sună și nu îți mai răspunde la mesaje.

 

Poate te-ai îmbrăcat și fardat nepotrivit, poate te-ai comportat în vreun fel care l-a deranjat… ce să fie, oare, la mijloc? Ei bine, poți învăța ce anume să faci și ce să nu faci la prima întâlnire, dintr-un sondaj la care au răspuns mai mulți burlaci. Iată câteva reguli de aur:

  1. Nu întârzia – dacă, să spunem, aranjatul ți-a luat prea mult timp, sau traficul a fost aglomerat până la locul de întâlnire și realizezi că vei ajunge cu 5-10 minute mai târziu, ar trebui să îi trimiți partenerului un mesaj sau să îi dai un telefon. Dar, cel mai bine ar fi să nu întârzii deloc, altfel, vei face o impresie proastă chiar de la început!
  2. Pune-ți telefonul pe silent, sau măcar nu îți verifica tot timpul mesajele. Este de-a dreptul nepoliticos și jignitor să te uiți mereu la un ecran, când se presupune că ai venit acolo să îi oferi toată atenția ta bărbatului pe care vrei să îl cunoști mai bine. Eventual, aruncă un ochi la telefon doar atunci când acesta se duce la toaletă.
  3. Nu te plânge prea mult – cu alte cuvinte, nu îi arăta că ești prea năzuroasă. La o întâlnire se pot întâmpla o mulțime de lucruri: poate cafeaua este prea rece, poate friptura prea arsă, poate încăperea prea întunecoasă. Abține-te și nu-i împuia capul cu toate nemulțumirile tale. Fii cât mai relaxată și încearcă eventual să faci haz de necaz. Și ține minte: dacă ești drăguță cu el, dar acră și nepoliticoasă cu chelnerul, vei face o impresie foarte proastă!
  4. Nu transforma întâlnirea într-un interviu de angajare! Cu alte cuvinte, nu îl supune la un tir de întrebări prea personale, nu te arăta prea curioasă (chiar dacă ești), pentru că asta îl va face să se simtă incomod. Lasă-i libertatea de a alege ce vrea să îți spună despre el. Oricum, dacă treaba va merge, vei avea tot timpul să afli tot ce vrei să știi.
  5. Nu vorbi despre fostul iubit/nu folosi cuvinte vulgare. Chiar dacă vine vorba despre relațiile tale anterioare, nu intra în detalii, nu vorbi despre “nenorocitul” care te-a părăsit chiar când vă făceați planuri de nuntă și nu scăpa vreo înjurătură sau vreo expresie prea deochiată. S-ar putea ca omul să se sperie!
  6. Nu-l deruta! Mai exact, nu spune lucruri neadevărate despre tine, numai ca să-l impresionezi, nu încerca să pari altcineva, ci fii tu însăți. Iar asta se aplică și la… fotografii. Dacă înainte de întâlnire i-ai trimis o poză cu tine de acum 10 ani, sau una în care ești exagerat de retușată, îți poți imagina ce ochi o să facă atunci când te va vedea în carne și oase!  Cu siguranță se va simți păcălit.
  7. Nu-l întreba care îi sunt intențiile. Nu de alta, dar îl vei pune pe fugă. Poate că nici el nu este încă lămurit ce caută de la relația cu tine. Până la urmă, de aceea prima întânire este hotărâtoare pentru ce va urma. Dacă este chimie între voi, bine, dacă nu, nu. În niciun caz, lucrurile nu trebuie forțate. Deci, fără întrebări de genul: câți copii ți-ar plăcea să ai/să avem?
  8. Nu te îmbăta. Oricâte emoții ai avea, oricât de mult ți-ar plăcea vinul, nu exagera, pentru că tot tu vei avea de suferit. Două pahare sunt suficiente cât să te relaxezi un pic, mai multe, însă, vor face impresie proastă și vei începe să spui mai mult nevrute, decât vrute.

Ce vor bărbații? De la o femeie, firește! Află cum arată pentru ei partenera ideală

Șapte lucruri pe care bărbații le găsesc neatrăgătoare la o femeie

 

loading...
----------------------
Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.